Gyeon Q² – Antifog

Gyeon Q² – Antifog

65,00 kr. DKK

Gyeon Q² – Antifog

Gyeon Q² Antifog, coating som holder duggen væk fra ruderne!

Q² Antifog fra Gyeon er udviklet specifikt til, at holde dug væk fra dine ruder i bilen. Q² Antifog virker hurtigt efter påførsel og er super effektiv, og gør at dine ruder er fri for dug og rene.

Q² Antifog coatingen kommer i 120 ml. og der skal anvendes omkring 20 ml pr. behandling. En behandling af seks store ruder hvor der anvendes 20 ml, giver dig op til to måneders beskyttelse på ruderne!

Ved brug af Gyeon Antifog coatingen, skal vi have renset ruderne af før vi påbegynder coatingen. Ruderne skal renses godt i bund, en hurtig overtørring med en ruderens og mikrofiber klud er nogle gange ikke nok til at fjerne skidt, eller film lag på ruderne fra aircondition anlægget. Derfor sprøjt ruderens på ruden, og lad det sidde at arbejde lidt evt. benyt Gyeon Q²M Glass og hav to mikrofiber klude klar. Brug den første klud til at fjerne det værste skidt og væske fra ruden, og tør efter med den rene klud for at få et perfekt resultat.

Når ruden er helt ren er vi klar til at skal have den beskyttes, sprøjt to sprøjt antifog på den medfølgende suede applikator. Antifog skal påføres i cirkulære bevægelser på ruden, og tages i små felter af gangen for at opnå den korrekte beskyttelse. Efterfølgende tørres antifog af med en blød mikrofiber klud, og bilen skal have lov at stå en times tid før kørsel igen.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Antifog her.

Kontakt