Gyeon Q² – CanCoat

Gyeon Q² – CanCoat

349,00 kr. DKK

Gyeon Q² – CanCoat

Skal det være nemt, og hurtigt at give din bil en coating? Så er vinderen helt klart Q² CanCoat!

Q² CanCoat kan anvendes på utrolig mange overflader så som lak, plastik, fælge, carbon, og ovenikøbet folie! Q² CanCoat fra Gyeon kan bruges som almindelig coating eller som en topcoat til din allerede eksisterende coating.

CanCoat er en utrolig nem måde for dig, at få coated lakken på bilen eller motorcyklen, uden det store besvær kan du opnå en rigtig høj hydrofobisk evne samt en stærk beskyttelse. Q² CanCoat beskytter lakken i op til 6 måneder, og gør vedligeholdelse meget lettere. Da CanCoat giver en keramisk beskyttelse af sin Si02 teknologi, har du en beskyttelse som vil afvise skidt og snavs på lakken bedre end en almindelig voks.

Som altid inden påførsel af en keramisk coating, anbefaler vi altid for optimalt resultat at du affedter lakken med Q²M Prep for at have en helt ren overflade at påføre coatingen på. I pakken med CanCoat medfølger der tre sprayhoveder, og tre mikrofiberklude til at påføre coatingen med. CanCoat skal ikke sprøjtes direkte på lakken, grundet det høje indehold af Si02 sprøjtes CancCoat på mikrofiberkluden og påføres lakken. Vend mikrofiberkluden en gang, og tør efter i bløde bevægelser.

Når du har fået coatet bilen, eller din motorcykel, fælge mm. skal det stå i tørvejr i minimum 12 timer for den optimale effekt!

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring CanCoat her.

Kontakt