Gyeon Q²M – Bathe+

Gyeon Q²M – Bathe+

Fra: 159,00 kr.

Gyeon Q²M – Bathe+

Gyeon Bathe+ er baseret på den samme glatte, pH-neutrale formel som den almindelige Gyeon Bathe, men er blevet forstærket med SiO2. Resultatet af dette er en bilshampoo, der ikke kun renser godt, men som også beskytter lakken og genopliver/vedligeholder den hydrofobiske effekt, det er med til at gøre lakken mere selvrensende og giver et fantastisk glansboost.

Gyeon Q2M Bathe+ kan stolt kalde sig selv som verdens første pH-neutrale SiO2 infused shampoo. Selv en hurtig vask efterlader et stærkt hydrofobisk lag, som afviser vand, snavs og forlænger behovet for næste vask. Selve vasken er en sand fornøjelse, mens shampooen er meget glat og har en duft, der er karakteristisk for hele Gyeon-serien.

Kun 15-20ml af Bathe+ fortyndet i ca. 10 liter vand er nok til både at vaske din bil, samt efterlade en glat, selvrensende og hydrofobisk overflade.

Når det kommer til alt-i-én-produkter, kan Gyeon Q2M Bathe+ hævdes at være revolutionerende! Bare en hurtig vask er nok til at opnå en fantastisk hydrofobisk effekt og nem vedligeholdelse i de næste par uger. Det er en fænomenal løsning til vinteren, hvor vask bliver sværere, og boostet i selvrensende evner forbedrer komforten ved vedligeholdelse af køretøjet.

Funktioner og fordele:

pH-neutral shampoo med SiO2
En ægte wash & seal shampoo, som efterlader en rigtig lækker glans
Hydrofobiske egenskaber afviser vand og fremmer vandperler
Vandperle egenskaber holder op til 4 uger
Ideel til brug om vinteren, hvor tiden mellem bilvask kan være længere
Højkoncentreret formel – fortyndes op til 1:500

Østergaards Bilpleje andbefaler:
Vi anbefaler at hvis du vasker med Bathe+, undgå at vaske i direkte sollys.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Bathe+ her.

Mængde

400 ml., 1000 ml.

Kontakt