Gyeon Q²M – Cure

Gyeon Q²M – Cure

Fra: 135,00 kr.

Gyeon Q²M – Cure

GYEON Q2 Cure er en meget nem at bruge hydrofob sprayforsegling, der er perfekt til at forlænge basiskvartsbelægningens holdbarhed.

Gyeon Q2M Cures primære opgave er maksimal forlængelse af den keramiske coatings holdbarhed, f.eks. Gyeon Q² One eller Gyeon Q2 Mohs. Gennem regelmæssig vedligeholdelse kan du opnå en forlængelse af den fremragende hydrofobiske effekt.

Effektivitet er en af ​​nøglefunktionerne ved alle Gyeon-produkter. En eller to sprays bør være tilstrækkeligt til at dække et helt panel så stort som en dør med en beskyttende lag. Lavt forbrug giver stor værdi for kvaliteten af ​​vores produkter.

Gyeon Q2M Cure er også en genial løsning til de brugere, der ønsker at opnå effekter uden at skulle investere en masse tid og kræfter. Det vil fungere som sprayforseglingsmiddel selv på biler uden keramisk coating. I modsætning til andre produkter, der er tilgængelige på markedet, rummer den inden for sin kemiske sammensætning en betydelig andel af SiO2, og kan derfor garantere en fremragende vandafvisende og en fremragende visuel effekt fra første brug.

250ml eller 400ml flaske med sprøjte

Funktioner og fordele:

Nem og hurtig at bruge, spray-on formula
Øger glans og ydeevne af nanoteknologibaserede coatings
Forlænger coatingens levetid
Tilføjer beskyttelse, hvilket gør rutinevask lettere
Kan bruges på en våd eller tør bil
Holder op til 2 måneder som selvstændig lakforsegler
Bruges til at beskytte nyligt påførte keramiske coating mod kalkpletter under hærdning

Teknisk specifikation:

Holdbarhed: >6 uger
SiO2 procentdel: >5 %
Kontaktvinkel: >80°
pH-tolerance: pH 4-9
Dækning: 30ml / bil

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Cure her.

Mængde

250 ml., 400 ml., 1000 ml.

Kontakt