Gyeon Q²M – Fabric Cleaner

Gyeon Q²M – Fabric Cleaner

115,00 kr. DKK

Gyeon Q²M – Fabric Cleaner

Gyeon Q²M Fabric Cleaner, 1 Liter.

Gyeon Q²M Fabric cleaner er en effektiv rens, til alt slags stof, alcantar og textil. Q²M Fabric cleaner fjerner nemt skidt, pletter eller dårlig lugt i stoffet og kan bruges sikkert uden at være nervøs for at det skader stoffet. Fabric cleaner gør stoffet rent og frisk, så det er klar til at blive coated med Q² Fabric coating så dine sæder eller måtter er beskyttet efter de er renset.

Q²M Fabric cleaner fra Gyeon er utrolig nem at bruge, start med at støvsuge sædet eller emnet rigtig godt så vi er fri for yderligere skidt. Stoffet er nu klar til at blive renset for skidt, eller pletter start med at sprøjte en smule af Q²M Fabric cleaner ud på emnet og tag en børste evt. brug Q²M Leather brush og fordel fabric celaner i cirkulære bevægelser. Aftør efterfølgende med en blød mikrofiber klud evt. Q²M bald wipe og lad stoffet tørre.

Tip! Hvis sædet er meget beskidt, eller har fået fastgroet pletter som ikke fjernes ved en almindelig rens. Sprøjt da Q²M Fabric cleaner ud, og arbejde det godt rundt med børsten og brug en tæpperenser til at suge det sidste skidt op fra stoffet.

Kontakt