Gyeon Q²M – Foam, Forvask

Gyeon Q²M – Foam, Forvask

Fra: 159,00 kr.

Gyeon Q²M – Foam, Forvask

Q²M Foam er en effektiv forvask, som er specielt udviklet til dig som ønsker at minimere risikoen for vaskeridser. Gyeon Q²M Foam kan anvendes på alle biler, selvom de ikke er coatet. Gyeon Q²M Foam fås i 1000ml til 4000ml!

Når det kommer til vask af vores bil, er forvask et step som du ikke må undgå! Med den rette forvask får du alt det skidt du har på bilen sat i blød, og vil derefter kunne spule det meste af med din højtryksrenser, så er risikoen for vaskeridser mindre og du er bedre forberedt på næste step, nemlig håndvask.

Gyeon Q²M Foam skal blandes op med vand i din skumlanse, hvis bilen er meget beskidt skal den blandes 1:5, ved lettere skidt kan den blandes helt op til 1:15! Q²M Foam er en Ph-Neutral forvask som ikke går ind at nedbryder din coating eller voks på lakken.

En koncentreret tyk skum, i høj kviltet er hvad du får med Gyeon Q²M Foam! Gyeon Q²M Foam danner et tykt lag skum over bilen, som klæber sig til de beskidte områder, og opløser skidtet. Skum bilen ind i Foam og lad det sidde og arbejde i et par minutter, og spul det efterfølgende af med din højtryksrenser.

Vi anbefaler ikke at benytte Gyeon Q²M Foam i direkte sollys! HUSK ALTID AT VASKE BILEN I SKYGGE!

 

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Foam her.

Mængde

1000 ml., 4000 ml.

Kontakt