Gyeon Q²M – Interior Detailer

Gyeon Q²M – Interior Detailer

Fra: 129,00 kr.

Gyeon Q²M – Interior Detailer

Gyeon Q²M Interior detailer

Gyeon Q²M Interior detailer er en stærk hygiejnisk, interiør rens til dit sortiment som kan anvendes til alle typer af overflader! Gyeon Q²M interior detailer fås i 500ml og 1000ml.

Gyeon Q²M interior detailer, er udviklet i fællesskab med Gyeon´s mange certified detailere verden over. Derfor er Gyeon nu kommet med interior detailer, som kan bruges til at rense kabine, plastik mm. for det daglige skidt og snavs i bilen. Q²M Interior detailer fjerner, urenheder og bakterier og efterlader en flot ny ren overflade.

Gyeon Q²M Interior detailer, er opbygget med en formel som gør at den har et højt indehold af IPA (Alkohol) til at neutralisere bakterier i kabinen. Der er flere forskellige måder at gøre sin kabine ren på, men nogle gange er det rart at have en ved hånden til en daglig rengøring hvis man ikke skal til at rense kabinen helt i dybden. Her kommer Q²M Interior detailer ind i billedet, som din nye ven i den daglige rengøring af kabinen. Sprøjt produktet ud på en blød mikrofiber klud, eller en blød pensel og stryg det over området som skal renses. Aftør efterfølgende med en ny og tør mikrofiber klud, og se om det er nødvendigt med en ekstra gang.

Det er vigtigt at tilføje, Q²M Interior detailer erstatter ikke de allerede kendte Q²M Vinyel Cleaner, Q²M Leather cleaner men fungere som en lillebror til de andre mere stærke og effektive cleanere for at få kabinen renset helt i dybden! Du kan anvende Q²M Interior detailer på alle interiør dele i kabinen, Læder, Plastik, træ eller alcantara så her er altså ingen undskyldning for at have en ren og nydelig kabine selvom du er på farten!

Mængde

500 ml., 1000 ml.

Kontakt