Gyeon Q²M – Iron, Fælgrens

Gyeon Q²M – Iron, Fælgrens

Fra: 99,00 kr.

Gyeon Q²M – Iron, Fælgrens

Gyeon Q²M Iron er en effektiv flyverust fjerner, Den kan både bruges på lakken og på fælge. Q²M Iron fås i 500ml – 1000ml og 4000ml!

Gyeon Q²M Iron er en af de mest effektive og kendte flyverust fjernere på markedet. Q²M Iron fjerner hurtigt og effektivt bremsestøv, flyverust og skidt! Gyeon Q²M Iron er specielt udviklet til både professionelle detailere, og enthusiaster når det kommer til vask eller klargøring af bilen. Q²M Iron er Ph-Neutral så den vil ikke gøre skade på lakken, eller dine fælge, og vil heller ikke skade din coating.

Gyeon Q²M Iron sprøjtes på en våd lak, efter du har vasket bilen. lad produktet arbejde i ca 3-6 min inden du spuler det af med din højtryksrenser. Du vil kunne se hvordan det stille og roligt opløser flyverust da Gyeon Q²M Iron skifter farve til lilla.

Østergaards Bilpleje tip:
Gyeon Q²M Iron kan også anvendes med en claybar eller claytowel til virkelig hårdt udsatte områder af flyverust på lakken! Dette er rigtig godt på hvide biler, hvor flyverust virkelig er synligt!

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Iron her.

Mængde

500 ml., 1000 ml., 4000 ml.

Kontakt