Gyeon Q²M – Iron Wheel Cleaner

Gyeon Q²M – Iron Wheel Cleaner

Fra: 99,00 kr.

Gyeon Q²M – Iron Wheel Cleaner

Gyeon Q²M Iron wheel cleaner

NY effektiv dedikeret fælgrens fra Gyeon som fjerner alt skidt, snavs og bremsestøv fra fælgene i en Ph-Neutral formel! Sikker på alle typer fælge!
Q²M Iron wheel cleaner, fås i 500ml – 1 liter eller 4 liters emballage!

Få det bedste resultat ud af din vedligeholdelse af fælgene. Q²M Iron wheel cleaner er en fælgrens, som er i en gel formel så den klæber sig bedre til dine fælge, og sidder derved og arbejder i længere tid. Med sin unikke formel udskiller iron wheel cleaner sig fra den tidligere Iron remover fælgrens, denne nye formel løsner ikke kun bremsestøvet men fjerner samtidig alt det skidt og støv som er blevet samlet op fra vejen.

Q²M Iron wheel cleaner er yderst effektiv, men er samtidig Ph-Neutral så den er sikker, at bruge på alle slags fælge også på coatet fælge uden at skade coatingen.

Rengør altid kun fælge, når de er kolde og i skyggen. Start med at sprøjt Q²M Iron wheel cleaner på fælget. Lad iron wheel cleaner arbejde i 3-5 minutter, med denne formel vil fælget blive helt lilla, det er en indikator på, at fælgrensen arbejder og løsner jernpartikler. Hvis der stadig sidder lidt skidt eller “trafik film” tilbage på fælgene, kan Q²M Iron wheel cleaner bruges med din favorit børste eller fælg vaskehandske for at få løsnet det sidste skidt.

Mængde

500 ml., 1000 ml., 4000 ml.

Kontakt