Gyeon Q²M – PPF Maintain, detailer til folie

Gyeon Q²M – PPF Maintain, detailer til folie

Fra: 159,00 kr.

Gyeon Q²M – PPF Maintain, detailer til folie

Gyeon Q²M PPF Maintain – Vedligeholdelse til folie!

Gyeon Q²M PPF Maintain er en unik SIO2 baseret spray forsegler, der er udviklet til at forbedre og forlænge din folie på bilen. Q²M PPF Maintain fås i 400ml til 1000ml!

Har du en bil som er pakket ind i folie? Om det er blank eller mat folie så skal du læse med lige her! Q²M PPF Maintain er en spray forsegler specielt udviklet til folieret biler, så din folie er up to date. Q²M PPF Maintain fra Gyeon er en ny forsegler som giver en beskyttende hydrofobisk evne, der får vandet til at perle af folien.

Denne nye forsegler giver dig muligheden for at benytte PPF Maintain på to forskellige metoder, da forsegleren kan bruges på både tør eller våd folie! Efter bilen er vasket og folien er ren, sprøjt da PPF Maintain på et panel af gangen og spul af med vand. Eller tag en tør blød mikrofiber klud og sprøjt en smule af produktet på kluden, og tør folien over for at give den en beskyttelse.

Ved at bruge Q²M PPF Maintain fra Gyeon, blivere det lettere at vedligeholde bilen når der skal vaskes. Samt udtørret kalkpletter og lign. på folien har sværere ved at opstå!

Mængde

400 ml., 1000 ml.

Kontakt