Gyeon Q²M – Prep

Gyeon Q²M – Prep

Fra: 89,00 kr.

Gyeon Q²M – Prep

Gyeon Q²M Prep, et must inden på førelse af coating!

Gyeon Q²M prep er et nødvendigt middel som du skal bruge, inden du begynder din coating af bilen eller fælge. Q²M prep er en effektiv afrenser som fjerner olie rester fra poler middeler, dette er med til at gøre din lak klar til på førelse af coating så du er sikker på at have en helt ren overflade.

Vi anbefaler altid at man anvender Q²M prep fra Gyeon inden begyndende coating, for at sikre det mest optimale resultat og at du samtidig er sikker på at coatingen binder rigtigt til lakken som den skal. Ikke nok med at Q²M prep vil fjerne olie resterne fra poler middeler, men den nedbryder det samtidigt og giver dig en klar og tør lak overflade.

Når du skal have afrenset lakken med Gyeon Q²M prep, anbefaler vi at du arbejder fra panel til panel og bruger en blød mikrofiberklud. Sprøjt en lille smule Q²M prep ud på panelet og lad det sidde og arbejde nogle sekunder, og tør derefter panelet over med din mikrofiber klud. Du skal helst have to mikrofiber klude under denne proces, en til at tørre det værste af prep af med og en fin klud til at tørre efter med.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Prep her.

Mængde

500 ml., 1000 ml., 4000 ml.

Kontakt