Gyeon Q²M – Restart wash

Gyeon Q²M – Restart wash

Fra: 119,00 kr.

Gyeon Q²M – Restart wash

Keramisk coating er en perfekt måde, at få beskyttet din lak på. Coatingen hjælper dig med at holde bilen kniv skarp, og lettere at vedligeholde. MEN! Med tiden vil effekten af den hydrofobiske evne aftage fra din coating. Det der sker er skidt og “contamination” flyverust, tjære, vejfilm, som en almindelig vask ikke kan tage, det sætter sig “oven på” coatingen med tiden. Q²M Restart wash er den nye spiller på markedet, perfekt og revolutionerende sæbe til at “rense” din coating med. Fås i 400ml eller 1 liters emballage og skal blandes 1:500 i blandingsforhold!

Q²M Restart wash er en koncentreret super glat sæbe, som er udviklet til coatede biler eller mc. Gyeon Q²M restart wash er et alt i et product, den vil rense, fjerne skidt i din coating, og genskabe den oprindelige keramiske coating igen.

Du kan bruge Q²M restart wash som en forvask, eller som en traditionel shampoo i din vaskespand. Et godt tip fra Østergaards Bilpleje er at have den som fast inventar i dit vaske setup. Vask med Gyeon Q²M Restart wash 1 gang for hver 6 uge ca, ind i mellem kan du skiftevis vaske med Bathe og Bathe+.

Hvis du vil bruge restart wash som en foam/forvask, hæld da 30ml af sæben i din skumlanse og tilføj 500ml vand. Skum bilen ind og lad det sidde og arbejde i 2 minutters tid. Skyld derefter bilen ren igen med rigeligt vand.
Bruges den i en vaskespand skal du bryge 20-30ml til 8L vand.

Mængde

400 ml., 1000 ml.

Kontakt