Gyeon Q²M – Trim

Gyeon Q²M – Trim

199,00 kr. DKK

Gyeon Q²M – Trim

Gyeon Q² Trim, Plastik coating

Gyeon Q² Trim er en Si02 baseret coating, som vil beskytte plastik/kunststof og samtidig få det til at fremstå som nyt!

Med Q² Trim fra Gyeon har du her mulighed for, at beskytte de udsatte plastik områder på bilen ekstra godt. Q² Trim giver en keramisk beskyttelse i op til 24 måneder, beskytter dit plastik på bilen imod uv stråler fra solen så det ikke falmer som man typisk ser på plastik kofangere. Q² Trim kan påføres på adskillige plastik emner på bilen, herunder kofangere, sidespejle, viskerarme, sideskørter,lister, samt lygter på bilen.

Q² Trim har er udviklet efter den seneste og bedste teknologi på markedet nemlig Si02, som man finder i mange af markeds stærkeste coating´s. Trim fra Gyeon har en unik evne i forhold til mange lign. plastik coatings, trim genskaber plastikken til fabriksnyt look og giver en hydrofobisk egenskab så vandet vil perle på plastikken

Q² Trim er utrolig nem at anvende, og selv som nybegynder i coatings kan du anvende denne nemt og sikkert! Start med at rense plastikken som du ønsker at coate, brug herefter Gyeon Q²M Prep for at få en helt ren og afrenset overflade. Vi er nu klar til at skal påføre Q² Trim, start med at ryste flasken og fordel en lille smule af trim på din suede applikator. Fordel trim på plastikken , tag et mindre felt af gangen og tør trim af igen med en mikrofiber klud. Når vi har coated en overflade, om det er lakken, plastikken, eller glas er det vigtigt at bilen ikke kommer i kontakt med regn eller lign. i mindst 12 timer.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Trim her.

Kontakt