Gyeon Q²M – WetCoat, SkylleCoating

Gyeon Q²M – WetCoat, SkylleCoating

Fra: 99,00 kr.

Gyeon Q²M – WetCoat, SkylleCoating

Gyeon Q²M WetCoat er den hurtigste og letteste måde, at give din bil en lag beskyttelse og en super hydrofobisk evne, i stil med en keramisk coating! Gyeon Q²M Wetcoat fås i 500ml – 1000ml til 4000ml!

Q²M WetCoat fra Gyeon kommer klar til brug i de flotte sprayflasker, en skylle coating som giver dig en øjeblikkelig hydrofobisk egenskab på lakken som resulterer i at vandet vil perle af på lakken og skidtet har svært ved at sætte sig fast på lakken.

Q²M WetCoat er en våd forsegler som giver beskyttelse øjeblikkeligt og tilføjer en rigtig flot glans til lakken. Det er meget simpelt, sprøjt på og skyl af igen! Q²M WetCoat anvendes efter du har vasket bilen, mens lakken stadig er våd. Start med at sprøjte wetcoat ud på taget af bilen og skyl det af med det samme igen. Herefter tager du et panel af gangen, forskærm, dør, osv. tilsidst skyller du hele bilen over en ekstra gang med rent vand og tørre bilen af. En behandling med Q²M WetCoat holder op til 12 uger.

Vi anbefaler at du benytter en højtryksrenser til afskylning, eller en vandslange med hård lige stråle for, at aktivere produktet korrekt. Brug IKKE WetCoat i direkte sollys, eller på varme paneler.

Durability: ★★★★

Gloss: ★★★★

Beading: ★★★★

Hardness: ★

Self-cleaning: ★★★★★

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Wetcoat her.

Mængde

500 ml., 1000 ml., 4000 ml.

Kontakt