Handelsbetingelser

Betaling

Østergaards Bilpleje modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og MobilePay.
 
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
 
Østergaards Bilpleje bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. (indsæt betalingsmuligheder og, hvis der tages kortgebyrer, satserne herfor).

Returret

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor 2-5 dage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@oestergaardsbilpleje.dk

Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk at special varer, såsom fx. bundmåtter ikke kan returneres. Det skyldes at varen er special fremstillet til dig / din bil. Kontakt os på info@oestergaardsbilpleje.dk og vedlæg dit ordre nr. så hjælper vi dig videre.

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamations retten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles os indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamations sager afholder vi evt returnerings omkostninger i rimeligt omfang.

Forsendelse

Fragt
Vi sender alle ordrer samme dag som de modtages, Mandag til Torsdag indtil kl. 16.30, Fredag indtil kl. 15:30, såfremt det er lagervarer. Vi sender primært med GLS, og du har som kunde mulighed for at vælge 4 forskellige fragtformer:
– Privatpakke med omdeling – leveres hjem til dig. – Kr. 60,-
– Privatpakke GLS Pakkeshop – afhentning i Pakkeshop – Kr. 40,-
Bemærk! ordre under 100 kr i nogle tilfælde har en højere fragt

Du har endvidere mulighed for fragtfri levering når du handler for mere end Kr. 500,- GLS Pakkeshops under 20kg

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk at special varer, såsom fx. bundmåtter ikke kan returneres. Det skyldes at varen er special fremstillet til dig / din bil. Kontakt os for Fragt / Afhentning

Vi sender alle ordrer samme dag som de modtages, Mandag til Torsdag indtil kl. 16.30, Fredag indtil kl. 15:30, såfremt det er lagervarer. Vi sender primært med GLS, og du har som kunde mulighed for at vælge 3 forskellige fragtformer:
– Privatpakke med omdeling – leveres hjem til dig. – Kr. 60,-
– Privatpakke GLS Pakkeshop – afhentning i Pakkeshop – Kr. 40,-
– Levering via fragtmand (+20kg) – Kr. 250,-
Bemærk! ordre under 100 kr i nogle tilfælde har en højere fragt

Du har endvidere mulighed for fragtfri levering når du handler for mere end Kr. 500,- Dette gælder for GLS Pakkeshops under 20kg

OBS. Der tages forbehold for udsolgte varer. Skulle det mod forventning ske, at en vare du har bestilt er udsolgt, kontakter vi dig.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk at special varer, såsom fx. bundmåtter ikke kan returneres. Det skyldes at varen er special fremstillet til dig / din bil. Kontakt os på info@oestergaardsbilpleje.dk og vedlæg dit ordre nr. så hjælper vi dig videre.

Husk ALTID at bruge vores specielle returformular (RMA) ellers vil dine returnering ikke blive behandlet før vi har den

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles os indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder vi evt returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Forventet leveringstid

1-3 dage.

Returvarer

Sådan returnerer du varer fra en ordre fra Østergaards Bilpleje.
Husk: Læs hele teksten inden du sender varer retur – og husk returformular skal i kassen med returvare

Skulle du mod forventning ønske at returnere en varer, har vi for at lette arbejdsgangen, lavet en formular som du skal anvende til returnering. Formularen finder du herunder ved at klikke på linket – skulle du ikke have en printer kan du altid lave en seddel med samme oplysninger og vedlægge i pakken.

Kontakt evt vores kundeservice hvis du er i tvivl om hvordan du forholder dig ved returnering
Klik her for at downloade formular

Ønsker du en billig returfragt – så kan du med fordel købe den hos os – billig returfragt.

Du skal forvente op til 14 dages behandlings tid for returordre – dog typisk max 7 dage. Hvis du mod forventning sender returvarer uden denne seddel bliver varen stående indtil vi modtager en udfyldt formular fra dig

Østergaards Bilpleje – Højsagervej 2A 6920 Videbæk

 

Vi takker fordi du tog dig tid til at læse lidt om os – velkommen som kunde!
Mvh. Østergaards Bilpleje

Kontakt