Keramisk coating med garanti bevis!

GYEON Certificeret keramisk coating

GRATIS LÅNEBIL!

Østergaards Bilpleje´s keramiske coating pakker

3 års holdbarhed

GYEON MOHS EVO

Lille

3495,-

Normal

4495,-

Stor

5495,-

1-Dag

Denne pakke inkluderer:

 • 1 Lag keramisk coating af lakken
 • Fælge udvendig coates
 • Udvendig plastik coates
 • Alle ruder coates
 • For + Baglygter coates

NOTE: Priserne inkluderer ikke polering services

GRATIS LÅNEBIL!

5år/livstidsgaranti

GYEON Infinite Type 1 + Topcoat

Lille

4495,-

Normal

5495,-

Stor

6495,-

2-Dage

Denne pakke inkluderer:

 • 2 Lag keramisk coating af lakken
 • Fælge coates ude + indvendigt
 • Udvendig plastik coates
 • Alle ruder coates
 • For + Baglygter coates

NOTE: Priserne inkluderer ikke polering services

GRATIS LÅNEBIL!

Op til 12 måneders holdbarhed

GYEON CanCoat Pro EVO

Lille

1995,-

Normal

3195,-

Stor

4495

1-Dag

Denne pakke inkluderer:

NOTE: Denne pakke inkluderer KUN keramisk coating af lakken

 • 1 Lag keramisk coating af lakken

NOTE: Priserne inkluderer ikke polering services

GRATIS LÅNEBIL!

Fantastisk glans samt modstandsdygtig overfor naturens elementer

At holde lakkens overflade ren, har aldrig være lige så let, som nu. Hos Østergaards Bilpleje er vores fokus, når du får påført en af vores behandlinger, at din bil er maksimalt beskyttet og klar til det danske klima. Vi ønsker, at den skal være modstandsdygtig overfor kemikalier, naturens elementer, så godt som muligt, alt imens vi bevarer en utrolig glans i mange år frem!

Vores keramiske coatings er unik for Østergaards Bilpleje, da det kræver en professionel certificering, for at komme i betragtning til at må benytte GYEON´s keramiske coatings. Disse coatings kan KUN købes af certificerede værksteder, som vi er her hos Østergaards Bilpleje.

Uanset om du leder efter en keramisk coating på begynderniveau eller en mere omfattende og langvarig glans samt holdbarhed, så kan vi hos Østergaards Bilpleje klare opgaven. kontakt os allerede i dag, eller send os en mail så modtager du et gratis tilbud.

 

Can Coat

GYEON CanCoat Pro EVO

Denne formel er den bedste top coat ovenpå både MOHS og Infinite, men er samtidig en fantastisk “stand alone” keramisk coating. Den har en fantastisk glans og glød over sig. En rigtig god “entry” keramisk coating

Evo Infinite

GYEON Infinite Type 1

Vores Infinite keramiske coating er vores højtydende, ultraholdbare keramiske coating, den har en helt igennem fantastisk glans samtidig er den utrolig kemi resistent! Den coating er til dig som vil have den absolut bedste beskyttelse til din bil.

Evo MOHS

GYEON MOHS EVO

GYEON MOHS EVO er den nye dreng i klassen. Med sin nye formel er denne coating et rigtig godt valg til det danske klima. Utrolig glat overflade og gør din ugentlige vask til en leg. En revolutionerende formel som GYEON er de første i verden til at fremstille.

GYEON keramisk coating fordele - Østergaards Bilpleje

Modstandsdygtig overfor naturens elementer

At have en hård og hydrofobisk overflade, som er glat nok til at få vanddråber til at perle op, hjælpe også med at skidt og snavs og andet nedfald ikke binder sig så hårdt til lakken. Lige meget hvilken pakke du vælger, vil dette være gældende for dem alle.

Certificeret installation påkrævet

At vide, at kun certificerede Detailere kommer i betragtning til disse keramiske coatings, giver dig som kunde ro i sindet. Din bil vil få påført en ægte, professionel keramisk coating, som ikke kan købes af hvem som helst. Vi hos Østergaards Bilpleje er stolte over, at kunne benytte og tilbyde GYEON keramiske coatings.

Hold værdien på din bil

en investering i en keramisk coating er en langsigtet investering i kvaliteten og den samlede værdi af din bil. Lakbeskyttels som den, som en GYEON keramisk coating udfører, forbedrer dit køretøjs værdi ved både at forsvare den originale lak, men også ved at illustrere for enhver fremtidig ejer eller taksator, at du har været omhyggelig opmærksom på dets bevarelse.

Overfladehårdhed med flere beskyttende lag

Vores GYEON keramiske coating pakker giver dig muligheden for, at påføre din bil med en flerlags keramisk coating. Det er op til dig som kunde om du ønsker dette. At få påført et lag nr 2, giver en dybere glans, bedre beskyttelse, og hårdere overflade.

For at forstå hvorfor det giver mening, at give din bil keramisk coating, så kan det være nemmere at forstå, hvis du kender til bilens lakopbygning. Bilens lak består typisk af 3 lag:

 1. Grundfarve – En hvid/sort farve 
 2. Basisfarve – Den farve din bil har, f.eks. sort, blå eller rød.
 3. Klarlak – Den øverste lak, som giver glans og dybde til basisfarven.

Klarlakken er den lak, som skal beskyttes med keramisk coating. De skiftende årstider i Danmark er hårde ved bilens klarlak. Bilen bliver udsat for forskellige ting som f.eks. salt, skidt og pollen. Derudover rammer du gerne en del insekter i løbet af sommeren, og hvem kender ikke til, at komme ud til en nyvasket bil med fugleklatter? Du kan sågar være ude for, at din bil rammes af harpiks, hvis den står i nærheden af træer.

Selvom din bil står i carport eller garage derhjemme, så står den ikke nødvendigvis beskyttet, når du parkerer andre steder. Og så skal bilen jo selvfølgelig også ud at køre.

Den keramiske coating gør, at overfladen på lakken nærmest bliv smuds- og vandafvisende. Det betyder selvfølgelig ikke, at din bil ikke skal vaskes, men at det er meget lettere at holde bilen ren.

Du kan også se en video med keramisk coating.

Keramisk Coating har en holdbarhed på omkring 2-5 år. Det kommer lidt an på producenten af coatingen, men selvfølgelig også, hvad bilen bliver udsat for. Derfor er keramisk coating en fantastisk investering til din bil, så den bliver ved med at skinne. Keramisk coating bliver ikke påvirket på samme måde af bilvask, som f.eks. voksbehandling eller lakforsegling, som hurtigt bliver slidt af.

Hvis du vælger at få din bil coatet, så er bilen også meget nemmere at holde ren. fremtidig vedligehold bliver en leg.

Coatingen påføres lakken og skal derefter hærde af under kontrollerede forhold. Det er vigtigt i hærdeprocessen, at bilen står indendørs hos os, så den er beskyttet for vand, støv osv. indtil coatingen er fuld hærdet!

Måske tænker du, at det ikke er nødvendigt, eftersom bilen jo er helt ny. Men en ny bil, der kommer direkte fra fabrikken, er netop også poleret ved hjælp af maskiner på fabrikken.

Fabriksnye biler har ofte hologrammer, slibespor fra fabrikken, men disse kan poleres væk.  

For at fjerne disse mærker bliver bilen grovpoleret de nødvendige steder. Herefter bliver hele bilen finpoleret. Er du nysgerrig efter at se, hvordan det hele foregår, så kan du se et eksempel på en polering af en fabriksny bil med efterfølgende keramisk coating.

Når du vælger at få din bil coatet hos Premium Bilpleje, får du perfektionisme ned til mindste detalje. Du kan ikke bare coate bilen uden at lave et forarbejde. Bilen kommer igennem disse trin:

 1. Bilen vaskes
 2. Grundig polering af hele bilen
 3. Affedtning af lakken, så den keramiske behandling kan hæfte til lakken
 4. Bilen coates

Der er ingen forskel på keramisk coating og nanocoating. Det er udelukkende to forskellige betegnelser for samme overfladebehandling af din bil, der beskytter lakken mod skidt og naturens forskellige elementer.

Hos Østergaards Bilpleje er vores favoritmærke GYEON. I løbet af de sidste 10 år har GYEON arbejdet på at forbedre deres produkter, så de overgår alle andre Coatings på markedet. GYEON keramiske coatings giver din bil overfladebehandling i verdensklasse. Deres produkter er udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste bilplejeprodukter

Kontakt