Keramisk coating

Vælg den bedste coating til DIN bil

Gyeon keramiske coatings

Gyeon CanCoat EVO

Bedste coating til prisen!
kr 995 1 års holdbarhed
 • Esktrem glansfuld
 • Selvrensende egenskaber
 • Ultra nem fremtidig vedligehold
 • 9H hårdhed
budget

Gyeon INFINITE

Livstidsgaranti/5år ved egen vedligehold
kr 3495 Livstids garanti*
 • Verdens bedste formel til det danske klima
 • Ultra glat lak
 • Holder din bils lak glansfuld de næste mange mange år!
 • 9H hårdhed
BEdst i test

Gyeon Mohs EVO

Bedst sælgende coating!
kr 1995 3 års holdbarhed
 • Esktrem glat lak
 • Fuld PH resistent
 • Vanvittig glansfuld
 • 9H hårdhed
Populær
Evo Infinite
Evo MOHS

Keramisk coating

Går du og overvejer en keramisk coating af din bil? om din bil er ny eller brugt, så er fordelene mange! Keramisk coating er en overfladebehandling af din bils lak, som beskytter mod naturens elementer og holder glansen på din bil i mange år frem!

Alt du behøver at vide om keramisk coating

For at forstå hvorfor det giver mening, at give din bil keramisk coating, så kan det være nemmere at forstå, hvis du kender til bilens lakopbygning. Bilens lak består typisk af 3 lag:

 1. Grundfarve – En hvid/sort farve 
 2. Basisfarve – Den farve din bil har, f.eks. sort, blå eller rød.
 3. Klarlak – Den øverste lak, som giver glans og dybde til basisfarven.

Klarlakken er den lak, som skal beskyttes med keramisk coating. De skiftende årstider i Danmark er hårde ved bilens klarlak. Bilen bliver udsat for forskellige ting som f.eks. salt, skidt og pollen. Derudover rammer du gerne en del insekter i løbet af sommeren, og hvem kender ikke til, at komme ud til en nyvasket bil med fugleklatter? Du kan sågar være ude for, at din bil rammes af harpiks, hvis den står i nærheden af træer.

Selvom din bil står i carport eller garage derhjemme, så står den ikke nødvendigvis beskyttet, når du parkerer andre steder. Og så skal bilen jo selvfølgelig også ud at køre.

Den keramiske coating gør, at overfladen på lakken nærmest bliv smuds- og vandafvisende. Det betyder selvfølgelig ikke, at din bil ikke skal vaskes, men at det er meget lettere at holde bilen ren.

Du kan også se en video med keramisk coating.

Keramisk Coating har en holdbarhed på omkring 2-5 år. Det kommer lidt an på producenten af coatingen, men selvfølgelig også, hvad bilen bliver udsat for. Derfor er keramisk coating en fantastisk investering til din bil, så den bliver ved med at skinne. Keramisk coating bliver ikke påvirket på samme måde af bilvask, som f.eks. voksbehandling eller lakforsegling, som hurtigt bliver slidt af.

Hvis du vælger at få din bil coatet, så er bilen også meget nemmere at holde ren. fremtidig vedligehold bliver en leg.

Coatingen påføres lakken og skal derefter hærde af under kontrollerede forhold. Det er vigtigt i hærdeprocessen, at bilen står indendørs hos os, så den er beskyttet for vand, støv osv. indtil coatingen er fuld hærdet!

Måske tænker du, at det ikke er nødvendigt, eftersom bilen jo er helt ny. Men en ny bil, der kommer direkte fra fabrikken, er netop også poleret ved hjælp af maskiner på fabrikken.

Fabriksnye biler har ofte hologrammer, slibespor fra fabrikken, men disse kan poleres væk.  

For at fjerne disse mærker bliver bilen grovpoleret de nødvendige steder. Herefter bliver hele bilen finpoleret. Er du nysgerrig efter at se, hvordan det hele foregår, så kan du se et eksempel på en polering af en fabriksny bil med efterfølgende keramisk coating.

Når du vælger at få din bil coatet hos Premium Bilpleje, får du perfektionisme ned til mindste detalje. Du kan ikke bare coate bilen uden at lave et forarbejde. Bilen kommer igennem disse trin:

 1. Bilen vaskes
 2. Grundig polering af hele bilen
 3. Affedtning af lakken, så den keramiske behandling kan hæfte til lakken
 4. Bilen coates

Der er ingen forskel på keramisk coating og nanocoating. Det er udelukkende to forskellige betegnelser for samme overfladebehandling af din bil, der beskytter lakken mod skidt og naturens forskellige elementer.

Hos Østergaards Bilpleje er vores favoritmærke GYEON. I løbet af de sidste 10 år har GYEON arbejdet på at forbedre deres produkter, så de overgår alle andre Coatings på markedet. GYEON keramiske coatings giver din bil overfladebehandling i verdensklasse. Deres produkter er udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste bilplejeprodukter

repel rude

Coating a Forrude 
495 kr.

fælg

Coating a fælge
1495 kr.

kaliber

Coating af kaliber
495 kr.

plastik

Coating af plastik
695 kr.

stof

Coating af kaleche
745 kr.

rim udstødning

Coating af rørhaler
395 kr.

Kontakt