fbpx

Hvad gør en keramisk coating?

 En keramisk coating, (også kaldet nano coating, nano epoxy coating, kært barn har mange navne), er en måde og beskytte bilens klarlak på. Den gør din bil mere modstandsdygtig overfor elementerne i naturen, tjære, flyverust, harpiks, syreskader, vejfilm osv osv.

Der kan nævnes følgende egenskaber:

  • UV beskyttelse mod solens stråler – UV stråler får din bils lak til at falme og oxidere.
    Hvis din bil ingen beskyttelse mod UV stråling, vil den med tiden oxidere og lakken vil falme. Det ses ofte på især røde biler, der har en tendens til at blive matte og kedelige. Dette kan undgåes med en keramisk coating.
  • Beskyttelse mod kemiske angreb fra naturen – Fuglelort, syreregn, harpiks osv.
    En fugleklat på lakken kan udrette stor skade. Det kemiske indhold i en fuglelort går ind og ætser lakken, hvilket vil medføre en syreskade i lakken, i værste fald skal det område lakeres om. Keramisk coating beskytter også mod disse skader.
  • Hydrofobisk – Vandet preller af lakken, når det regner vil bilen holde sig selv ren.
    Hydrofobisk er det nye ord indenfor bilpleje, på almindelig dansk kan det  oversættes til “vandet preller af lakken”. En keramisk coating vil gøre din bils overflade hydrofobisk i mere eller mindre grad. Det hjælper til, at skidt og snavs ikke sætter sig så nemt til overfladen og din bil vil se ren ud i længere tid.
  • Fremhævelse af bilens glans. Keramisk coating holder bilens glans i mange år frem. Er arbejdet med polering og keramisk coating udført korrekt, vil bilen se fantastisk ud i sollys.

I dag findes der mange former for keramisk coating. Der fåes også coating til dine plastdele, fælge, ruder. osv.

repel rude

Coating a Forrude 
495 kr.

fælg

Coating a fælge
1495 kr.

kaliber

Coating af kaliber
495 kr.

plastik

Coating af plastik
695 kr.

stof

Coating af kaleche
745 kr.

rim udstødning

Coating af rørhaler
395 kr.

Effekten af keramisk coating!