Opti-Coat Pro+ Authorized Installer

Opti-Coat Pro+

Opti-Coat Pro

Gloss Coat

8500kr inkl moms

6800kr inkl moms

5300 inkl moms

Hvad er Opti-Coat Pro +?

Opti-Coat Pro + giver endnu mere glans og slickness, samtidig med at den samme kemiske struktur opretholdes, som har gjort den kendt som den ultimative beskyttende keramiske coating. Opti-Coat Pro+ forbedrer holdbarheden af din bils lak, ved at tilføje et yderligere lag af beskyttelse til fremtidig vedligeholdelse. Opti-Coat Pro+ er en forbedret 2-trins version af Opti-Coat Pro. Det første skridt, Opti-Coat Pro, er en keramisk klar coating af siliciumcarbid, som påføres bilens lak. Opti-Coat Pro giver en beskyttende keramisk belægning med overlegen modstand mod svirvler, kemisk ætsning og UV stråler. Derefter tilsættes Opti-Coat Pro+ som tilfører endnu et lag gloss coat, for yderligere at beskytte den keramiske coating. Opti-Coat Pro+ forbedrer ikke kun din bils lak, den giver også dybe og en fremragende glans til bilens lak.

 

Hvordan virker det?

Opti-Coat Pro + er specielt designet til at skabe en hård, permanent og hydrofobisk overflade. Den avancerede formular giver ikke kun glans og holdbar beskyttelse, den giver også en øget hydrofobisk forsegling, som opretholder den perfekte finish i lang tid. Anvendelse af Opti-Coat Pro + betyder, at du ikke behøver at anvende yderligere voks eller lakforsegler, mens det giver ridsefasthed. Opti-Coat Pro+ er kemisk modstandsdygtigt og kan ikke opløses, selv efter flere bilvask. Og vil ikke nedbrydes af ætsende syrer så som fugleklatter. Fremtidig, snavs, nedfald eller insekter, fjernes med lethed, og du bliver aldrig nødt til at få din bil vokset igen. Desuden er det ikke-oxiderende, så Opti-Coat Pro+ vil fortsætte med at skinne og beskytte mod skadelige UV-stråler.

 

Hvorfor betyder det noget?

Den keramiske coating du vælger skal være et forsætligt valg. Det skal være det ultimative lag af beskyttelse til din bils lak. Opti-Coat Pro+ er lavet for at sikre et ekstra beskyttelseslag, og intensiverer dybde i lakken samt glans. Desuden gives en 7-årig garanti på den keramiske coating

Hvad er Opti-Coat Pro?

Opti-Coat Pro er en keramisk belægning af siliciumcarbid fremstillet til beskyttelse af lak. Når den påføres går den i kemisk forbindelse med bilens fabrikslak. Opti-Coat Pro intensiverer glans og tilføjer lakbeskyttelse til din bil. Opti-Coat Pro afviser vand og øger glansen af bilens lak. Det er ikke en voks eller en lakforsegling; Det er en keramisk belægning, der giver overlegen beskyttelse på lang sigt. Opti-Coat Pro er meget tykkere end konventionelle voks og behøver ikke anvendes flere gange om året – det kræver kun en enkelt applikation, og en af vores professionelle medarbejdere gør arbejdet for dig.

 

Hvordan virker det?

Opti-Coat Pro prepolymer tværbindingerne, og danner en kontinuerlig beskyttende film på den lakerede overflade. På grund af sin formel er Opti-Coat Pro også modstandsdygtig overfor nedbrydning af hårde kemikalier. Opti-Coat Pro bibeholder sin modstandskraft overfor skadelige påvirkninger fra insekter, fugleklatter og harpiks. Opti-Coat Pro keramiske lakbeskyttelse, fremhæver også glansen på bilens overflade. Endvidere bliver den belagte overflade hydrofobisk og kan modstå vand fra at forblive på overfladen af bilen lak. Opti-Coat Pro har også en bedre kemikaliebestandighed og frigivelsesegenskaber end enhver lak som findes på markedet. Den giver permanent beskyttelse til alle moderne lakker og kan også bruges til at beskytte metal- og hårde plastoverflader. Dens kemiske modstand sikrer, at Opti-Coat Pro forhindrer skade fra potentiel oxidering og UV-stråler.

 

Hvorfor betyder det noget?

Opti-Coat Pro sparer tid og penge. I modsætning til at anvende tynde lag voks flere gange om året, er Opti-Coat Pro en permanent løsning til beskyttelse af keramiske lak. Desuden gives en 5-årig garanti på den keramiske coating.

Ekstrem glans

Closs Coat er det mest avancerede polymersystem, der danner en klar coat ovenpå bilen lak.

Closs Coat gør lakken mere resistent mod ridser, bedre beskyttende mod UV-stråler, mere modstandsdygtig overfor kemi, samtidig med at der opnås en uovertruffen glans og slickness.

Holdbarheden af coatingen er 2-3 år.