Grundig vask og restaurering af udvendige biler

Udvendige polerings pakker

Østergaards Bilpleje´s polerings pakker

1-trins glanspolering

Lille

1495,-

Normal

2995,-

Stor

4495,-

1-Dag

1-trins polering er perfekt til dig som bare ønsker, at genskabe en flot glans i lakken. Vores basis polering giver dig en flot bil med en lækker glans.

Denne pakke inkluderer:

 • Håndvask af bilen
 • Vask af fælge og falser
 • Dekontaminering af lakken
 • Dækglans
 • Rudepudsning
 • 1-trins polering – 65-75% ridsefjernelse
 • Spray forsegler

VALGFRI: Opgrader til  keramisk coating (bedre end forsegler)

2-trins polering

Lille

3495,-

Normal

5495,-

Stor

7495,-

2-Dage

2-trins polering er perfekt til dig som ønsker, at få fjernet flere ridser end med basis polering. (perfekt til mørke biler) Vores 2-trins polering giver din brugte bil nyt liv.

Denne pakke inkluderer:

 • Samme behandling som ved 1-trins polering
 • Lakken bliver poleret i 2 trin (grov og fin)
 • 85-95% ridsefjernelse
 • Spray forsegler

VALGFRI: Opgrader til  keramisk coating (bedre end forsegler)

3-trins polering  (VANDSLIBNING)

PRIS VED TILBUD KUN

3-7 dage

Denne polerings pakke er til dem som ikke vil gå på kompromis. Vi har særligt fokus på de mindste detaljer og der bliver brugt rigtig lang tid på at få lakken så perfekt som muligt. Vi går endnu dybere i lakken og får fjernet alle ridser som kan fjernes ved en polering.

NOTE: Dette kræver personligt køretøjseftersyn for at give en passende pris.

Denne pakke inkluderer:

 • Alt fra 2-trins polering
 • Vandslibning af dybere ridser
 • 95-99% ridsefjernelse
 • Spray forsegler

VALGFRI: Opgrader til  keramisk coating (bedre end forsegler)

Få din brugte bil til at se ud som ny - Østergaards Bilpleje

Selvom du har passet på din bil, kan du måske bemærke, at finishen, de udvendige glasoverflader og mere bliver glansløse. Vi hos Østergaards Bilpleje kan afhjælpe dette problem med en af vores Polerings pakker! Fra en simpel 1 trins polering til fuld-blæst lakkorrektion, din bils bedste bud på udvendig perfektion starter her.

En særskilt, men lige så vigtig grund til at hyre os til at udføre en komplet udvendig polerings opgave, er at vi er ultra passioneret og sætter en ære i hver enkelt bil som kommer ind hos os.

Uanset opgaven er vi altid klar på, at frembringe en glans som du kun tør drømme om. Kontakt os for mere information eller for at bestille en af vores poleringspakker som passer til dig, din bil, og ikke mindst dit budget.

Et samarbejde med dig hele vejen!

Der vil aldrig blive truffet beslutninger om, hvad du skal gøre ved dit køretøjs ydre uden din tilladelse og samarbejde her hos Østergaards Bilpleje. Fra start til slut arbejder vi MED dig på din bil, mens vi vasker, dekontaminerer og korrigerer lakken. Vi holder dig informeret hvert trin på vejen om, hvad vi finder af fejl, eller hvis vi mener, du har brug for en mere dybdegående behandling.

For at opretholde vores konsekvente kundeservice og den utrolige kvalitet, er vi altid åbne for nye teknikker og bedre udstyr for at få arbejdet gjort ordenligt. Hvis du søger efter en pålidelig, og passioneret Detailer, så søg ikke mere – Østergaards Bilpleje er klar til at tage imod dig og din bil!

 

For at forstå hvorfor det giver mening, at give din bil keramisk coating, så kan det være nemmere at forstå, hvis du kender til bilens lakopbygning. Bilens lak består typisk af 3 lag:

 1. Grundfarve – En hvid/sort farve 
 2. Basisfarve – Den farve din bil har, f.eks. sort, blå eller rød.
 3. Klarlak – Den øverste lak, som giver glans og dybde til basisfarven.

Klarlakken er den lak, som skal beskyttes med keramisk coating. De skiftende årstider i Danmark er hårde ved bilens klarlak. Bilen bliver udsat for forskellige ting som f.eks. salt, skidt og pollen. Derudover rammer du gerne en del insekter i løbet af sommeren, og hvem kender ikke til, at komme ud til en nyvasket bil med fugleklatter? Du kan sågar være ude for, at din bil rammes af harpiks, hvis den står i nærheden af træer.

Selvom din bil står i carport eller garage derhjemme, så står den ikke nødvendigvis beskyttet, når du parkerer andre steder. Og så skal bilen jo selvfølgelig også ud at køre.

Den keramiske coating gør, at overfladen på lakken nærmest bliv smuds- og vandafvisende. Det betyder selvfølgelig ikke, at din bil ikke skal vaskes, men at det er meget lettere at holde bilen ren.

Du kan også se en video med keramisk coating.

Det som er vigtig at forstå her er, at hver gang din bils lak bliver udsat for polering af hvilken som helst form så “fjerner” man lidt af klarlakken hver gang. Det er klart, jo flere trin jo mere lak bliver der også fjernet.

Men bare rolig, din lak vil blive målt gennem hele processen for at sikre en lagtykkelse.

Holdbarhden er ca 4-6 uger. Det er derfor vigtig at overveje en GYEON keramisk coating istedet for, da de både holder langtid og tilføjer bedre glans og nemmere vedligeholdelse bagefter.

Kontakt