Beskyt din investering

GYEON PPF - Stenslagsfolie

GRATIS LÅNEBIL!

Fuld Front Beskyttelse

Prisen starter fra

12.500,- inkl. moms

Et særligt kendetegn ved vores fuld front beskyttelsespakke er, at vi “wrapper” kanterne der hvor det er muligt. På denne måde er der kun få synlige kanter, og derfor en næsten usynlig installation.

Pakken inkluderer:

GRATIS LÅNEBIL!

Fuld Indpakning

Prisen starter fra

30.000,- inkl. moms

Hvis du er på udkig efter den absolut bedste beskyttelse, så er denne pakke for dig! Denne pakke kan også gøres i den såkaldte “Stealth look” for at få den flotte “Satin finish”. Har du købt en dyrere bil, så er dette en rigtig god investering!

Pakken inkluderer:

GRATIS LÅNEBIL!

Hvad er stenslagsfolie?

Stenslagsfolie (også kaldet PPF- Paint Protection Film) er en effektiv beskyttelse til din bils lak! 

Folien er 200my tykt, (samme tykkelse, som hvis man måler lakken fra metal til top lak) Det er derfor utrolig modstandsdygtig overfor, stenslag, parkeringsskader, vaskeridser, syreskader og skadelige UV-stråler.

PPF folie er selvhelende ved varmepåvirkning, og forlænger derved levetiden på folien.

Med GYEON PPF er din bil beskyttet, og med enten 7års garanti eller livstidsgaranti er du sikret kvalitetsfolie, som ikke krakelere, gulner eller på anden måde mister sin styrke!

 

GRATIS LÅNEBIL!

Previous slide
Next slide

Hvorfor skal du vælge PPF?

selvhelende egenskaber

Med PPF monteret på din bil, skal du ikke være bange for, om du kommer til at lave vaskeridser, under din vaske rutine. Det er oggså slut med, at kroppen giver et sæt, når du hører lyden af en sten ramme lakken!

Hydrofobiske egenskaber

Geyon PPF kommer med "indbygget" keramisk coating som gør lakken glat og derfor vil du opleve længere tid mellem hver vask.

Bekymringsfri ejerskab

Dette går i godt spændt med de to nævnte egenskaber. Du skal ikke længere bekymre dig om hvorvidt din bil får stenslag, dybe ridser som kræver omlakering, eller om lakken kræver en polering for at fremstå flot og glansfuld. Alt dette gør PPF folien for dig, så du som bilejer altid står med en utrolig glansfuld bil, uden fejl!

Forespørgsel

Priser på PPF

    Kontakt