Om os

Gyeon banner

Velkommen til Østergaards Bilpleje

Dit Autoriseret Gyeon Center

Hos Østergaards Bilpleje er din bil altid i de bedste hænder, kvaliteten er 100% i fokus.

Med 12 års erfaring inden for autolakerings faget, og mange års erfaring med polering og bilpleje, en kæmpe portion passion, så er vi de rette til at tage hånd om din bil.

Hos Østergaards Bilpleje, yder vi altid den bedste service. Vi er et bilplejecenter, der arbejder professionelt med alt inden for polering og keramisk coating af personbiler, varevogne, motorcykler, hestetrailere, campingvogne og både!

Hos Østergaards Bilpleje laver vi både biler for private og for erhverv.

Dennis Østergaard​

Stifter, Autolaker, Detailer og Autoriseret Gyeon partner

Jeg har fra helt lille været meget optaget af biler. Min passion for bilens ydre fremtoning, startede da jeg som 13årig fik arbejde hos en lokal autolakerer. Det endte ud i en lærerplads, og har nu arbejdet med udbedring af lakskader i 12+år.

Jeg har siden 2015 arbejdet med bilpleje og alt hvad det indebærer, fra vandslibning af dybere ridser, til indvendig rengøring. Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde, og sætter en stor ærer i at afleverer et perfekt resultat.

Derfor vil jeg løbende også tage på kurser, da det er vigtigt for mig, at jeg lærer nyt og hele tiden forbedrer mig. Det er en branche som hele tiden udvikler sig med nye produkter og teknikker. Det er det som gør bilpleje til en livstil for mig!

Min Passion – Din tryghed

Dennis

Kontakt